VIHJEET JA TULOKSET

VIHJEET JA TULOKSET

Kauden päätösravit ajetaan kuninkuusravien jälkeisenä maanantaina

Kesän päätösravit ravataan heti Rovaniemen kuninkuusravien jälkeen maanantaina 30.7. Ravit
käynnistyvät kahdella ponilähdöllä, joista toinen on harvemmin ajettava monte eli raviratsastus
lähtö. Ponilähdöt ajetaan kello 17:30 ja 17:50, itse ravit alkavat klo 18. Sponsoreita on tänä vuonna
ollut hienosti mukana lähdöissä, kiitokset heille. Näissä viimeisissäkin raveissa, joka lähtöön on
löytynyt oma sponsorinsa ja näin ollen joka lähtönsä voittaja hevonen saa ylleen heidän
mainoksella painetun loimen. Raveihin kannattaa suunnata koko perheen voimin, sillä näissäkin
raveissa on järjestetty lapsille ohjelmaa. Ravinuorten pisteen lisäksi Lapinjärven kunnan
yhteistyössä järjestetään kunnan kepparipaja ravinuorten lasten alueella klo 18-19.30.
Illan ravien päälähtö on Bengt Nybondaksen muistoajo, jossa on 3000€ ykköspalkinto.
Erikoisuuksina nähdään myös monte lähtö ja Amatööriohjastajien Sm-liiga karsinta. Unohtamatta
muita hienotasoisia lähtöjä. Jussi Suominen on tiukasti kiinni valmentajaliigan voitossa ja hänen
valmennettavia juoksee näissä viimeisissäkin raveissa. Ohjastaja puolella liigaa johtaa Antti
Teivainen 6 voitolla, hän ei tosin ohjasta näissä viimeisissä raveissa niin toisena olevalla Tapio
Perttusella on kaikki mahdollisuudet nousta kahden voiton takaa-ajosta liiga voittajaksi, mutta se
jää nähtäväksi. Päätösraveissa ohjastaa myös Loviisalaislähtöinen nykyään Ruotsissa vaikuttava
ja siellä hyvin menestyvä Kaj Widell. Hänen lisäksi paikalle saapuu Petri Salmelalla työskentelevä
Tomi Haapio, joka on pärjännyt myös hienosti Ruotsin puolella.
Perinteiseen tyyliin Itä-Uudenmaan Oriyhdistys järjestää ravijuhlan rataravintolassa lauantaina 4.8.
klo 18 alkaen ja haluaa näin ollen kiittää yleisöä, kilpailijoita ja kaikkia järjestämiseen osallistuneita
ravikaudesta 2018. Tervetuloa!
Vihjeet
1 lähtö 14 Elite Of Vice – 1 Wild Blueberry – 9 Classic Valley – 5 Le Tissier
2 lähtö 1 Like A Candy – 6 Capo – 10 Royal Moneymaker – 11 Cosey Mo
3 lähtö 10 Kleopatra – 3 Elitloppet – 12 Villi-Sihko – 7 Adven Ture
4 lähtö 1 Hot Beer – 8 Sundvik Chansin – 4 Miraz – 7 Go Down
5 lähtö 12 Dark Defender – 6 Caspian Sisu – 13 Elmo Exceptional – 9 Personal Trainer
6 lähtö 7 Delightful Moment – 4 Vintage Gentleman – 8 Global Tug Of War – 2 Vincere
7 lähtö 12 Bertuccio – 11 Gianpaolo Poof – 3 Smoky Ray – 10 Callela Loyalty
8 lähtö 7 Cupido Birdland – 4 Yeezuz – 10 Kurt Sånna – 8 Inglorious Jam
9 lähtö 11 Naturgas – 5 Skotland Yard – 1 Prins Göran – 4 Wilhelm Vice

VIHJE- JA KOMMENTTIPAKETTI KAUDEN PÄÄTÖSRAVEIHIN

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 8 Sundsvik Chamsin (1,4)

T4-2: 12 Dark Defender, 13 Elmo Exceptional, 6 Caspian Sisu
+ 9 Personal Trainer, 1 Leemark’s Felix, 4 Gilda Ale (11,3)

T4-3: 7 Delightful Moment, 2 Vincere, 4 Vintage Gentleman
+ 3 Chrome, 9 Tireless Jacob (8,10)

T4-4: 12 Bertuccio, 3 Smoky Ray, 11 Giampaolo Poof (6,7)

Pieni systeemi 27 riviä, hinta 5,4 euroa.
Suuri systeemi 90 riviä, hinta 18 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 14,8,9 B) 1,5,10,11,6,3,4 C) 7,12
ELITE OF VICE – WISH UPON A BLACK – CLASSIC VALLEY – WILD BLUEBERRY

Ravien avauslähtönä ravattavassa monté-koitoksessa tarjoamme kolmelle valjakolle paikan parhaasta A-ryhmästä. Suosikiksemme kipuava 14 ELITE OF VICE on suorittanut hyvin montéssa. Viimeksi Joensuussa se kierteli 4. ulkoa vahvasti ja voitti hyvällä tyylillä. Sanna Riikosen ratsastettava paiskaa 40 metrin takamatkaltakin ansaitusti rankingin kärkeen. Ykköshaastava 8 WISH UPON A BLACK on tehnyt hyvät juoksut viime starteissaan. Kajaanissa se seurasi kakkoseksi 2. sisältä. Vireen kestäessä Karoliina Sinkkilän suojatti punnertaa töitä tehdenkin mukaan kärkikamppailuun. 9 CLASSIC VALLEY eteni Hankasalmella keulaan 900 jäljellä ja voitti helposti. Tuon vakuuttavan esityksen myötä ori on tässäkin kuumimpia pelisuosikkeja. B-ryhmän käynnistävä 1 WILD BLUEBERRY laukkasi Vermossa mahdollista menestystään loppukaarteessa. Ruuna saa paalulta hyvän juoksun ja pystynee toton tuntumaan.

Lähtö 2.

RANKING
A) 10,1,4 B) 6,9,3,11,8,7,2,5
ROYAL MONEYMAKER – LIKE A CANDY – TIRELESS SURVIVOR – CAPO

Toisen lähdön suosikiksi kohoava 10 ROYAL MONEYMAKER on noussut starttien myötä hyvään kuntoon. Riksussa se puristi varmaan voittoon 3. ulkoa. Pertti Puikkosen valmennettava on pitkästä takamatkasta huolimatta lähdön kuumimpia pelihevosia. Paalulta starttaava 1 LIKE A CANDY nousi Vermossa uran avauksessa 3. sisältä kierros jäljellä johtavan rinnalle ja puristi sitten hyvin maaliin. Kaj Widellin ajokki lähtee vetämään porukkaa ja saattaa hyvinkin pitää asemansa maaliin saakka. 4 TIRELESS SURVIVOR lopetti Riksussa hyvin 3. sisältä. Anu Hietalan valmennettava kilpailee kelpo kunnossa ja on juoksun onnistuessa mahdollinen totohevonen. Haastajaporukan käynnistävä ¬6 CAPO teki Mikkelissä hyvän esityksen toiselta radalta ilman vetoapua. Tuosta startista on vierähtänyt tovi ja viime vire kannattaa tarkistaa lämmityksestä.

Lähtö 3.

RANKING
A) 10,7,11 B) 3,6,12,2,5,8,1,9
KLEOPATRA – ADVEN TURE – KUJALAN ERÄTUULI – ELITLOPPET

Kolmannen lähdön suosikki 10 KLEOPATRA on voittosummaansa nähden todella kyvykäs menijä. Viimeksi Lappeessa Roni Paldanin suojatti taipui johtopaikalta mutta raskas keli oli varmasti vähintäänkin osasyyllinen tuohon pettymykseen. Kouvolassa Kleopatra otti puolestaan keulasta aivan ylivoimaisen voiton. Omalla tasolla suorittaessaan suosikki jättänee muut taistelemaan kakkosrahoista. 7 ADVEN TURE on kyvykäs mutta varsin epävarma tapaus. Viimeksi Marko Heikarin ajokki punnersi hyvin toiselta radalta ilman vetoapua. Ravilla ruuna taistelee tiukasti voitosta. 11 KUJALAN ERÄTUULI saa myös paikan A-ryhmästä. Viimeksi Peter Lindroosin ajokki eteni keulaan ja voitti varmasti. Myös Kokemäellä ykkösrahat irtosivat johtopaikalta. Nyt tiedossa on erilainen tehtävä mutta ruuna pystyy silti taistelemaan kärkisijoista. B-ryhmän käynnistävä 3 ELITLOPPET kiersi Lappeessa pitkällä kirillä helppoon voittoon. Vastaavan tason suoritus riittää tässäkin tehtävässä totomatsiin. 6 ELISEE paikkasi Riksussa hyvin viimeisen takasuoran laukkansa. Pertti Niverin rattailleen saava tamma on tehnyt hyviä juoksuja ja se pystynee onnistuessaan nousemaan kärjen tuntumaan.

Lähtö 4. | Toto4-1

RANKING
A) 8 B) 1,4,3,6,2,7,5
SUNDSVIK CHAMSIN – HOT BEER – MIRAZ – JOKER PHOTO

Toto4-kierroksen avauskohteessa ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta suosikkinamme matkaan starttaava numero 8 SUNDSVIK CHAMSIN saa kunnian toimia Loviisan kesäravikauden päätöksessä Toto4-vihjerivien tukipilarina. Jussi Suomisen valmennettava on noussut kesän starttien myötä tasaisen varmaan vireeseen. Kesäkuussa ori voitti keulasta varmaan tyyliin ja viimeksi se nappasi ykkösrahat väkevällä kirillä. Tuossa startissa Antti Teivainen otti ajokkinsa kanssa alun varovaisemmin mutta tuli loppua ori tuli sitten parhaiten. Viimeiset 800 metriä taittuivat 3. ulkoparista vakuuttavalla tavalla 14,3-kyytiä. Henry M Bollsrömin ajokki pystyy avaamaan kovaa mutta toisaalta keulaan pääsy ei ole ehdoton edellytys menestykselle. Pari kovaa on kiistatta vastassa. 1 HOT BEER on pienen suvantovaiheen jälkeen löytänyt taas vireensä. Mikkelissä se kiri hyvin sisään juostuaan 2. sisällä. Tiedossa lienee hyvä juoksu joko keulassa tai johtavan takana. 4 MIRAZ lopetti Riksussa asiallisesti 4. sisältä. Katja Ampujan valmennettava on ravi- ja suoritusvarma menijä. Muutama tuore startti kropassaan ruuna parantanee edelleen. 3 JOKER PHOTO pystynee hyvältä paikalta seurailemaan kärjen tuntumaan.

Lähtö 5. | Toto4-2

RANKING
A) 12,13,6 B) 9,1,4,11,3,2 C) 5,7,8,10
DARK DEFENDER – ELMO EXCEPTIONAL – CASPIAN SISU – PERSONAL TRAINER

Toisena Toto4-kohteena ravattavassa 3100 metrin koitoksessa kolme valjakkoa saa paikan parhaasta A-ryhmästä. Rankingin kärkeen kipuava 12 DARK DEFENDER on voittosummaansa kyvykkäämpi menijä ja se pystyy terveystilanteen sen salliessa nousemaan vielä sarjoissaan. Viimeksi Marja Haakanan valmennettava hallitsi vielä kierrosta tämän kertaista pidemmällä matkalla tapahtumia keulasta. Nyt tiedossa lienee erilainen juoksunkulku mutta tarvittaessa Kari Rosimon rattailleen saava ruuna pystyy kyllä tekemään töitäkin menestyksensä eteen. 13 ELMO EXCEPTIONAL kiri viimeksi Lappeessa ykköseksi 3. ulkoa. Kauden viidettä voittoaan tavoitteleva lahjakas ori nousee hieman huonosti istuvasta sarjasta huolimatta mukaan kärkikamppailuun. 6 CASPIAN SISU pilasi puolestaan viimeksi Vermossa laukkaan 1. kaarteessa. Ruuna on tuosta epäonnistumisesta huolimatta nostanut Antero Tikkalan valmennuksessa tasoaan ja se oli todella hyvä voittostarteissa. Kaj Widellin rattailleen saava ruuna on oikeutetusti lähdön suosikkeja. B-ryhmän kärkeen kipuava 9 PERSONAL TRAINER tekee paluuta pitkältä tauolta. Kokeessa se kulki märällä radalla päätöskierroksen 16,4-kyytiä. Juha Utalan valmennettava on mielenkiintoinen seurattava ja kykyjensä puolesta se on heti huomion arvoinen. 1 LEEMARK’S FELIX laukkasi viimeksi Lappeessa 1. kaarteessa ja päätyi keskeytykseen. Jussi Suomisen valmennettava on sekavaa tauluaan parempi, eikä olisi onnistuessaan aivan ulkona.

Lähtö 6. | Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 7,2,4 B) 3,9,8,10,5,6,11,1,12
DELIGHTFUL MOMENT – VINCERE – VINTAGE GENTLEMAN – CHROME

Kolmannen Toto4-kohteen suosikki 7 DELIGHTFUL MOMENT tekee startista toiseen tasaisen varmaa työtä, vaikka kauden avausvoitto antaakin odottaa itseään. Mikkelissä se oli keulasta hyvä kolmas. Tomi Haapion rattailleen saava ruuna ansaitsee ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta paikkansa rankingin kärjestä. Ykköshaastajaksi nostamme numeron 2 VINCERE. Viimeksi Riksussa Juha Nykoppin valmennettava pilasi laukkoihin lähdössä ja loppukaarteessa. Se on kuitenkin kuntonsa osoittanut ja kykyjensä puolesta ruuna kohtaa sopivan tuntuisen vastuksen. Vincere avaa kovaa ja taistelee hyvältä lähtöpaikalta ravin maistuessa tiukasti voitosta. 4 VINTAGE GENTLEMAN saa myös paikan A-ryhmästä. Viimeksi pitkä 800 metrin kiri ei 4. ulkoa kantanut vauhdin kiihtyessä loppua kohden. Teemu Keskitalon valmennettava on hieman ailahdellut mutta hyvänä päivänään ruuna pystyy paljoon. B-ryhmän käynnistävä 3 CHROME sai Vernossa myöhään kiritilaa. Tapio Perttusen rattailleen saava tamma pystyy viime sijoituksiaan parempaan, eikä ole aivan ulkona edes voiton suhteen.

Lähtö 7. | Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 12,3,11 B) 6,7,2,1,4,10,5,8,9
BERTUCCIO – SMOKY RAY – GIANPAOLO POOF – NEWS POINT

Päätöskohteen suosikki 12 BERTUCCIO saa roolia Päivän Duon ja ravien ensimmäisen troikan piikkinä. Christa Packalenin valmennettava on lahjakas menijä ja se on antanut myös vireestään tuoreet näytöt. Viimeksi Riksussa Bertuccio hallitsi tapahtumia keulasta. Juha Utalan ajokki pystyy menestymään haastavammallakin juoksunkululla ja se paiskaa takamatkasta huolimatta rankingin kärkipaikalle. Ykköshaastajaksi nostamme kuntonsa hiljalleen löytävän numeron 3 SMOKY RAY. Lappeessa 5.7. raskas rata taisi olla ruunaa vastaan ja Mikkelissä se pilasi lähtölaukkaan. Vermon välistartti antaa lisätietoa tämän hetkisestä vireestä. Timo Toiviaisen suojatti avannee kuitenkin ravilla johtoon ja pystyy vetämään lähtöä pitkään. Omalla tasolla suorittaessaan Smoky Ray nappaa ainakin totosijan. Tauluaan lahjakkaampi numero 11 GIANPAOLO POOF osoitti viime vuonna kykynsä. Viimeksi Jouni Hillbomin valmennettava kiri hyvin 2. ulkoa. Ruuna ansaitsee paikkansa suosikkien joukossa. B-ryhmän kärkinimi 6 NEWS POINT on peruslahjakas ruuna. Riksussa se punnersi asiallisesti 2. sisältä. Alla oli taukoa ja Pia Huusarin valmennettava menee startti alla varmasti eteenpäin.

Lähtö 8.

RANKING
A) 4,7,10 B) 1,8,6,5,2,3
YEEZUZ – CUPIDO BIRDLAND – KURT SÅNNA – GOOD GUY

Rankingin kärkeen kipuava 4 YEEZUZ on tehnyt startista toiseen asiallisia juoksuja. Anssi Nurmisen ajokki kohtaa nyt sopivan vastuksen ja omaa kelpo saumat vuoden avausvoittoon. 7 CUPIDO BIRDLAND kiri Lappeessa asiallisesti 3. ulkoa. Startista toiseen kelpo tasolla suorittava ruuna taistelee sopivassa porukassa totosijoista. 10 KURT SÅNNA juoksi Vermossa 2. sisällä. Maalisuoralla Jorma Ruokonen nosti suojattinsa suotta toiselle radalle, sillä tuohon ratkaisuun taisi palaa kakkosrahat. Ruunan kunnossa ei ole moittimista. Haastajaporukan käynnistävä 1 GOOD GUY teki Riksussa tasaisen suorituksen 6. ulkoa. Antti Ripatin suojatilla on nyt parempi lähtöpaikka ja näistä asemista ruuna pystyy ainakin toton tuntumaan.

Lähtö 9.

RANKING
A) 11,4,2 B) 1,10,6,12,5,9
NATURGAS – WILHELM VICE – EMPTYBROOK – PRINS GÖRAN

Illan toisessa troikkalähdössä kolme valjakkoa saa paikan parhaasta A-ryhmästä. Rankingin kärkeen kipuava numero 11 NATURGAS teki Vermossa hyvän kirin 3. ulkoa. Juha Sokuran valmennettavan uran avausvoitto näkee päivänvalon ennemmin tai myöhemmin. Se saattaa tapahtua jo tässä. Ykköshaastaja 4 WILHELM VICE laukkasi Teivossa 2. ulkoa loppusuoralla. Kyvykäs menijä on sopivassa porukassa yksi kuumimmista pelihevosista. 2 EMPTYBROOK teki Lappeessa tasaisen esityksen 2. ulkoa. Petteri Kivelän suojatti on viime sijoituksiaan parempi ja sopivassa porukassa taatusti huomion arvoinen.

PÄIVÄN DUO

7 Delightful Moment, 2 Vincere, 4 Vintage Gentleman, 3 Chrome, 9 Tireless Jacob
12 Bertuccio

Yhteensä 5 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

12 Bertuccio
2,3,6,7,11
2,3,6,7,11

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

2,4,11
2,4,11
1,2,4,7,10,11

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.

SIJAPELIKOHTEET

Lähtö 2 – 4 Tireless Survivor

Lähdössä 2 pelaamme numeroa 4 TIRELESS SURVIVOR. Viimeksi Riihimäellä tamma hyökkäsi 3. sisältä neljännelle radalle ja lopetti hyvin kolmanneksi. Aro Laaksosen ajokki kilpailee hyvässä kunnossa ja taistelee totosijoista.

Lähtö 3 – 3 Elitloppet

Lähdössä 3 pelikohteemme on 3 ELITLOPPET. Viimeksi Lappeenrannassa ruuna nousi 4. sisältä ulkoradoille toisessa kaarteessa, eteni keulaan 550 jäljellä ja irtosi helppoon voittoon. Mikko Jokiahon ajokki on tehnyt hyvät juoksut viime starteissaan ja osallistuu tototaistoon.

Lähtö 8 – 7 Cupido Birdland

Lähdön 8 pelikohteemme 7 CUPIDO BIRDLAND hyökkäsi Lappeenrannassa 3. ulkoa päätöspuolikkaan alussa ja kiri asiallisesti. Lähtöpaikka on nyt hieman ulkona, mutta juoksun onnistuessa Kari Rosimon ajokki taistelee totosijoista.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Teemu Keskitalo

L1/2 JUNIOR MAGISTRATE: Viime viikolla testattiin montea. Varusteita vähän vielä fiksataan tähän. Ehjä startti on ensimmäinen tavoite. Jos ravi käy kunnolla, ei tamma ole ihan ulkona. Tuon kanssa oli harjoituksissa pikku ongelmia.

L1/13 FORSBERG: Myös tällä on ratsastettu treeniä. Hevonen on mennyt ihan hyvin ja enempi odotetaan tältä. Aika kovatasoinen montelähtö on kyllä kasassa.

L2/11 COSEY MO: Kurvit on tammalle hiukan hankalia. Se menettää niissä metrejä. Suorat hevonen tulee sitten taas hyvin. Toki pakkia on reilusti. Jos juoksu onnistuu, voisi tämä silti olla jossain sijoilla 2-4.

L4/1 HOT BEER: Hevonen alkaa olla kohdallaan. Se oli Mikkelissä kakkonen ja meni mainion ajan, vaikka matkalla tuli prässiäkin. Ruuna ei paljon hävinnyt voittajalle. Nyt on suht pieni lähtö ja kaksarisijalle on odotukset. Kyllä sen pitäisi olla ihan voittokamppailussa.

L4/7 GO DOWN: Ruuna teki tauolta aivan ok startin. Hiukan jäätiin kiinnikin lopussa, vaikkei se ihan selässä tullutkaan maaliin. Lähtöjen myötä hevonen parantaa. Voisi se onnistuneella reissulla olla neljän joukossa jo tässä.

L6/4 VINTAGE GENTLEMAN: Viime vuonna ruuna voitti mailinkin Loviisassa, vaikkei tuo tämän paras matka olekaan. Hevonen kilpailee viime sijoituksiaan paremmassa kunnossa. Odottelen sitä 3-4:n joukkoon. Ihan nappireissulla ei voittokaan olisi mahdottomuus. Juoksukulku on avainasemassa. Koitetaan satsata lähtöön.

L7/11 GIAMPAOLO POOF: Joensuun startissa oli kokolaput ja pitkä matka. Hevonen kulutti turhaan voimiaan jo matkalla. Asiallinen suoritus kuitenkin. Viime esitys Loviisassa oli varsin hyvä. Ruuna kilpailee kelpo vireessä ja se pystyy ottelemaan kärkisijoista näistäkin asetelmista.

Jussi Suominen

L2/1 LIKE A CANDY: Vermon avausstartti oli ihan kohtalainen. Tamma polki siinä vikan kierroksen johtavan rinnalla ja hävisi niukasti kakkossijan. Lähtöpaikka on mainio ja tässä voisi olla hyvä paikka ajaa keulasta. Eiköhän startti vienyt sitä aavistuksen eteenpäinkin. Jonkinlainen sauma on olla kärkisijoilla.

L4/8 SUNSVIK CHAMSIN: Ori hyötyi viimeksi ilman muuta kärjen ylivauhdista. Ei lähtö nytkään näytä ylikovalta. Hevonen menee kyllä matkan, mutta vaatii aika tarkan reissun. Sellaisella ihan mahdollinen pärjääjä.

L5/1 LEEMARK´S FELIX: Viimeksi oli epäonnea, kun vastustaja osui ensimmäisessä kaarteessa renkaaseen. Siinä hajosi vanne ja pakko oli keskeyttää. Kyllä ruuna kilpailee kunnossa, mutta se ei tahdo millään onnistua. Lähtöpaikka on hyvä ja matkakin sopii.

L9/5 SCOTLAND YARD: Taukoa oli alla, mutta silti hevoseen oli vähän uskoakin viimeksi. Se hikoili oudon paljon lämmityksen jälkeen ja todennäköisesti siinä iski pieni nestehukka. Ruuna ei ollut oma itsensä startin jälkeenkään. Taulu ei kerro kaikkea hevosen kyvyistä.

Ari Moilanen

L4/6 ASPENHILL´S AMOR: Ruuna oli Forssassa 3. sisältä kolmas maalissa. Se on aika tarkka juoksustaan. Saadessaan sellaisen kärjen tuntumassa hevonen seurailee mukavasti.

L5/4 GILDA ALE: Vermossa oli hankalat asetelmat. Tammaa kannattaa kyllä seurata tarkasti. Reissun vähänkään onnistuessa se yllättää kohta jossain.

Christa Packalen

L7/12 BERTUCCIO: Kaikki on hevosella hyvin. Takamatka ei sinänsä erityisesti huolestuta, mutta joskus ruuna on turhan innokas voltissa. On siinä pieni laukan vaara olemassa. Samoilla varusteilla mennään ja etukengät riisutaan. Ravilla on ihan mukavat odotukset. Lähtö on aika sopivan näköinen.

Timo Korvenheimo

L6/3 CHROME: Hevonen oli ihan hyvä viimeksi Vermossa. Lähtöpaikka passaa. Koitetaan saada ainakin rahaa.