Tietoa meistä

Loviisan ravirataa ylläpitää ja raveja järjestää vuonna 1926 perustettu Itä-Uudenmaan Oriyhdistys ry.

Puheenjohtajana Raine Iivonen 0405040753

Hallituksen jäsenet: Teemu Keskitalo, Maikki Liitiäinen, Ulf Lindroos, Keijo Orre, Peter Skog ja Jouko Uutinen. Sihteerinä toimii Maikki Liitiäinen.

Sähköpostiosoite on ravirata(at)loviisanravit.fi

Yhdistyksen piirissä toimivat myös Loviisan Ravinaiset Katri Halmekoski 040 716 2290, katri.halmekoski(at)gmail.com, sekä Loviisan Ravinuoret Annina From, ravinuoret.loviisa(at)gmail.com

Rata

Loviisan ravirata

Loviisan ravirata valmistui vuonna 1950 aivan keskustan tuntumaan, vain 700 metrin päähän torilta. Yleisöportin osoite on Kuningattarenkatu 50, hevosautot laittavat navigaattoriin osoitteeksi Vallikatu 3.

Loviisassa ajetaan kesäisin raveja, muulloin rata on vapaassa harjoituskäytössä ympäri vuoden. Koska käytössä ei ole ratamaksua, olisi toivottavaa, että radan käyttäjät osallistuisivat talkoisiin. Radalla on kaksi valmennustallia. Markku Pasanen isännöi vanhemmassa tallissa, jossa paikkoja on 16. Toista ratatallia emännöi Ravitalli H.Malmivaara.

Jäsenille

Ravinaiset kukittamassa

Vuosikokouksessa 3/2022 päätettiin siirtyä vuosittaiseen jäsenmaksuun jäsenrekisterin ylläpidon helpottamiseksi. Jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Jäsenten tai jäseniksi haluavien tulee päivittää yhteystietonsa hallituksen tietoon sähköpostitse (ravirata@loviisanravit.fi). Jäsenmaksusta ilmoitetaan myöhemmin sähköpostitse jäsenille.

Loviisan raveja ei olisi ilman talkoolaisia

Talkootyöskentelyssä valttia ovat huumorintaju, tilanteisiin heittäytyminen ja ripaus fyysistä sekä henkistä kestävyyttä. Talkoolaisena sinulla ei tarvitse olla erityisosaamista, toki aiemmasta kokemuksesta on hyötyä ja erityisosaamisistaan kannattaa kertoa talkoovastaavalle. Tärkeintä on, että asenne on kohdillaan ja olet valmis ottamaan vastaan kesän parhaan elämyksen.

Talkootyöskentelyä on tarjolla ennen ja jälkeen ravipäivien sekä ravien aikana. Talkoilijana saat esittää toiveita niin työpisteestä kuin työajasta. Olkaamme joustavia molemmin puolin, niin saamme aikaiseksi parhaan mahdollisen lopputuloksen

Raviradallamme ei ole ratamaksua, joten olisi toivottavaa, että radan käyttäjät osallistuisivat talkoisiin.

Talkoot 2024

  • Kiitos kevään talkooporukalle. Kesäraveja ennen on vielä talkoita luvassa. Tulevat talkoopäivät julkaistaan uutiset-osiossa.
  • Aloitus klo 9. Ruoka- ja kahvitarjoilu.